top of page

Løp for meg!

Oppdatert: 17. okt. 2023

Bli med å løp for en god sak!


Tirsdag 26. september kl. 18:00 arrangerer Ulnes idrettslag og Valdres Montessori lavterskelløp til inntekt for barnekreftforeningen.


Det blir to løyper å velge mellom, og du velger selv hvor fort du vil løpe/gå.

Saft, medaljer og diplomer til barna. Mulighet for å kjøpe kaffe/kaker - også til inntekt for Barnekreftforeningen.Vel møtt til en trivelig kveld for en god sak i den vakre bygda vår!ULNES LØP FOR BARNEKREFTFORENINGEN


Tirsdag ettermiddag 26.9, arrangerte Ulnes Idrettslag og Valdres Montessoriskule lavterskel-løpet «LØP FOR MEG» til inntekt for barnekreftforeningen.


Vi hadde stort oppmøte, med hele 65 påmeldte små og store, og et samlet bidrag på 12 850 kr til en veldig god og viktig sak!


Ulnes idrettslag hadde laget en kort løype på fotball-banen for de minste deltagerne, og en lengere løype rundt øya for de større. Valdres Montessoriskule sto for utdeling av startnummer, medaljer og saft til alle deltagere, og salg av kaker som ungdomstrinnet hadde bakt.


Det var et yrende liv og god stemning, med musikk fra høyttaler, oppblåsbar fotballbane og danse-glade barn og voksne.11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page